Naujieji Real HOT DOGS 

Skonis sukurtas profesionalaus šefo

Kuo gali nustebinti įprastas dešrainis? Jis gali tapti nepaprastu!


Bendradarbiaudami su profesionaliu virtuvės šefu Gian Luca Demarco sukūrėme tris iš tiesų ypatingus dešrainius, kuriuose specialiai sukurti padažai sujungia viliojančius gardžiai iškeptos dešrelės, gaivių žalumynų ir skrudintos bandelės skonius į naują, dar neatrastą, bet tokį gardų derinį, neabejotinai vertą tapti tikra mūsų meniu puošmena.

Bet nepasitikėkite vien mūsų žodžiais – paragaukite ir įsitikinkite patys!

DEŠRAINIS SU ČIABATA IR VIŠTIENOS DEŠRELE

Tradiciška itališka čiabata traškia plutele ir puriu vidumi slepia lietuviška, kmynais kvepiančia vištienos dešrele su natūraliu apvalkalu. Tautų skonius sujungia gaivios salotos ir karamelizuoti svogūnai.

 

 

DEŠRAINIS SU KRIENAIS IR ŠONINE

Minkštoje dešrainių bandelėje, pagardintoje sezamo sėklomis, nugula saldžios paprikos ir šviežios salotos. Švelni Knacker dešrelė, apsupta traškios šoninės, apliejama išraiškingo skonio padažu, kuriame susipina krieno intensyvumas ir paprikų švelnumas.



DEŠRAINIS SU TROŠKINTAIS KOPŪSTAIS

Tradicinis skonis išskirtiniame dešrainyje. Laužo dūmais kvepianti medžiotojų dešrelė ir troškinti saldžiarūgščiai kopūstai nugula minkštutėlėje bandelėje, pagardintoje sezamo sėklomis. Pažįstamiems skoniams naujų spalvų suteikia balzaminis kremas iš vynuogių misos ir Modenos balzaminio acto.

 

Jei norite peržiūrėti įdiekite Flash Player

Uždaryti

Keisti kalbą